Page 1 of 1

What is the default switching mode in Cisco Catalyst 1900 switches?

Posted: Tue Dec 13, 2016 3:07 pm
by santosh
What is the default switching mode in Cisco Catalyst 1900 switches?

Re: What is the default switching mode in Cisco Catalyst 1900 switches?

Posted: Tue Dec 13, 2016 3:07 pm
by raoneel2016
The default switching mode for the Catalyst 1900 is fragment-free.